17

Apr
2013

Cadouri de Paste de la Util Deco Constanta

Posted By : UtilDeco - Unitate Protejata/ 534 0

Util Deco Constanta  va invita  in perioada 17-21 aprilie 2013, intre orele 10.00 -19.00  la standul cu cadouri ,,de iepuras,,.
Expozitia cu vanzare are loc in cadrul Targului de Imbracaminte si Incaltaminte ,,CONFITEX” -Cadouri de Paste, la Pavilionul Expozitional din Constanta.

Scopul participarii Util Deco la CONFITEX este aducerea in prim plan a produselor realizate in unitatea protejata autorizata Util Deco, structura de economie sociala dezvoltata si sustinuta de Fundatia „Alaturi de Voi” Romania, fiind un model de integrare profesionala a tinerilor cu dizabilitati, astfel incat publicul larg sa poata aprecia utilitatea si calitatea produselor realizate de angajatii nostri.

La standul Util Deco puteti achizitiona orice produs din colectia de Paste  – fete de masa cu motive pascale, fete de masa din damasc, naproane, perne decorative cu flori,  lumanari decorative in forma de ou, iepurasi, flori, lenjerii de pat,  servete de bucatarie, etc. Nu in ultimul rand, reprezentantii Util Deco va vor oferi informatii despre gama de produse realizate de tineri cu dizabilitati, in cele trei unitati protejate, in domeniile: creatie IT, legatorie si tipografie, arta decorativa – pictura si arta mestesugareasca, croitorie si confectionare lumanari decorative.

Produsele cu specific pascal pot fi comandate si online pe pagina www.shop.utildeco.ro.

Leave your comment