12

Feb
2014

Cadouri de primavara

Posted By : UtilDeco - Unitate Protejata/ 683 0

Pentru ca dorim sa intampinati primavara cum se cuvine am lansat Oferta de primavara Util Deco. Puteti comanda produsele Util Deco menite sa va transforme in cel mai atent colaborator sau angajator.

Avantajele colaborarii cu Util Deco sunt ca puteti face achizitii de valoarea sumei care ar trebui virata ca taxa la buget, pentru neangajarea de persoane cu dizabilitati, conform Legii 448/2006, de catre institutiile publice sau private cu peste 50 de angajati.

De asemenea produsele si serviciile noastre au calitate certificate si un pret excelent.

Productia de serie mica sau unicat este un avantaj datorita faptului ca putem executa comenzi special create la dorinta clientului.

Nu trebuie sa uitati faptul ca prin comenzile facute la Util Deco sprijiniti membri dezavantajati ai comunitatii care nu doresc sa fie abonatii prestatiilor sociale ci angajati demni. Practic, fiecare comanda sustine locul de munca al unei persoane cu dizabilitati, fiind nu numai o afacere ci si un act de responsabilitate sociala.

In ceea ce priveste oferta de primavara, iara cateva repere:

Martisoarele sunt executate din organza, dantela sau voal, sunt cadouri elegante, pretabile insa a fi purtate si la tinute mai lejere.

Bratarile executate, de asemenea manual, din panglica si perlute sunt cadou potrivit pentru femei, indiferent de varsta.

Pernuta mica poate fi personalizata cu poza sau un mesaj, nu mai mari de 32 cm x 23 cm.

Husa de ghiveci de flori este un alt produs “de sezon” care poate oferi un plus de rafinament unui loc placut din casa sau biroului dumneavoastra. Husa este realizata din panza colorata de sac si are ca accesoriu o panglica satinata ce poate fi personalizata.

Lumanarea poate fi personalizata cu poza sau un mesaj, dimensiunile sunt: lumanarea cilindrica are 6 cm/15 cm si lumanarea cubica – 10 cm, latime 6×6 cm.

Albumul foto este invelit in pelior, de culori diferite si poate fi personalizat cu o poza individuala sau de grup. Albumul poate avea si cutie din acelasi material.

Sacosa cadou este executata dupa modelul solicitat de client, cu personalizarea pentru care s-a optat.

Mentionam ca toate produsele prezentate pot fi comandate pe comenzi@utildeco.ro, in conditiile in care aceasta se face cu minimum 10 zile inainte de data de livrare.

Alte produse Util Deco puteti vizualiza accesand www.shop.utildeco.ro

Leave your comment