UtilDeco a investit masiv în propriile ateliere de croitorie unde sunt angajate cu normă întreagă persoane cu dizabilităţi. Totodată, suntem autorizaţi conform legilor în vigoare distribuim echipamente de protecţie realizate de partenerii noştri.

Indiferent de alegerile făcute, atelierele noastre pot personaliza aceste echipamente prin:

termotransfer      • serigrafie      •broderie

Firme de construcţii

Sergiu este un familist convins, iar fetele lui îl ştiu în siguranţă pe şantier, unde munca nu este uşoară. A primit recent echipament de protecţie nou-nouţ şi salopete de schimb, pentru că şeful plăteşte o taxa mai puţin – “taxa pe dizabilitate”.

Lucrează cu drag aici în România, alături de mine, alături de tine, unde câştigăm împreună prin economie socială şi dăm şansă la o viaţă normală unor oameni cu dizabilităţi.

Poţi să comanzi, începând de mâine, tot ce ai nevoie în firma ta de construcţii – UtilDeco produce şi distribuie doar echipamente de protecţie premium şi oferă în cuantumul taxei pe dizabilitate o gamă extinsă de echipamente de lucru.

Altfel spus, recuperezi 100% din taxa plătită lunar către bugetul de stat şi primeşti în schimb echipamente de protecţie integrale, din cap, până în picioare – personalizate după bunul plac.

încălţăminte de protecţie

îmbrăcăminte de protecţie

mănuşi de protecţie

căşti & accesorii de protecţie

Pază şi Protecţie

Sorin este patronul unei cunoscute firme de pază din România şi are peste 1200 de persoane angajate. Credea că toate unităţile protejate au acelaşi impact în societate şi a decis să colaboreze cu prima care i-a călcat pragul. Totul a decurs normal până la primul control din partea ANAF, în urmă căruia a trebuit să scoată din buzunar sume importante de bani pentru că achiziţionase în baza legii 448/2006 produse din afară ariei de activitate promovate de unitatea protejată.

Acum lucrează cu UtilDeco şi are certitudinea că taxa lui pe dizabilitate e pe mâini bune şi că achiziţiile de echipamente de protecţie se decontează conform legilor în vigoare.

UtilDeco asigura o gama extinsă de produse necesare firmelor de pază şi protecţie.

uniforme

bocanci

centuri

geci & veste

Spitale şi Clinici Medicale

Mădălina salvează vieţi în fiecare zi pentru că lucrează ca medic chirurg într-un spital de stat din România. Îşi iubeşte locul de muncă şi nu s-a gândit niciodată să emigreze pentru că ştie cât de important este rolul ei în comunitatea locală.

Cheltuielile într-un spital sunt mari, cu toţii ştim asta, însă spitalul în care ea lucrează a devenit partener UtilDeco şi acum primeşte echipamente de protecţie în schimbul taxei pe dizabilitate.

Trebuie să înţelegem că nu doar cei care lucrează în domeniul medical pot schimbă destinele altora. Că nu totul trebuie să fie adus din import şi că o Românie mai bună se construieşte prin implicare în economia socială.

Dacă şi tu lucrezi în domeniul medical, câteva dintre echipamentele de protecţie ce se pot achiziţiona în cuantumul taxei pe dizabilitate, inclusiv prin intermediul catalogului electronic SEAP, sunt:

halate medicale

echipament ambulanţă

lenjerii de pat

câmpuri de operaţii

Hoteluri / Restaurante / Cafenele

Ana este chelner într-un restaurant de 5 stele din România. A pornit de jos pentru că succesul nu s-a atins niciodată peste noapte.

Un restaurant nu înseamnă mâncare bună – ci prestanţa şi rafinament. Atenţia la detalii se vede şi pe uniformă ei, prin cusături precise şi personalizare prin broderie.

Nu e uşor să arăţi impecabil, însă parteneriatul cu UtilDeco a permis majorarea bugetului de achiziţii cu o suma importantă. Se pierdeau bani mulţi, iar acum se cumpără echipamente de lucru în cuantumul taxei pe dizabilitate.

Profitul a crescut şi Ana a primit o majorare salarială.

Dacă şi tu lucrezi în domenii HoReCa, poţi deveni partener al celei mai mari unităţi protejate autorizate din România pentru că oferim:

uniforme bucătar

uniforme chelner

accesorii mese și scaune

căşti & accesorii de protecţie

Industrie Prelucrătoare

Adrian este un antreprenor din România care a decis să rămână în oraşul în care a crescut. Ideile lui bune şi felul în care reuşeşte să transpună viziunile sale au construit o fabrică în care astăzi lucrează 500 de localnici. Este un vis care a devenit realitate cu multă muncă şi unde fiecare cost fix sau variabil contează pentru atingerea profitabilităţii.

De când lucrează cu UtilDeco plăteşte o taxa mai puţin şi ajută suplimentar încă 30 de persoane cu dizabilităţi să nu aibă grijă zilei de mâine.

Dacă şi tu urmezi drumul lui Adrian, poţi recupera taxa pe dizabilitate prin achiziţii de echipamente de protecţie precum:

încălţăminte de protecţie

îmbrăcăminte de protecţie

mănuşi de protecţie

căşti & accesorii de protecţie

Formular de contact

Reclama TV