21

Dec
2017

Fundatia ADV castiga premiul special la Gala Fondurilor Structurale

Posted By : UtilDeco - Unitate Protejata/ 513 0

Aseară, proiectul ”Parteneriat pentru incluziune!” a câștigat premiul special la ”Gala fondurilor structurale” acordat de către compania ”Trandafir & Associates”‬.

Acest premiu este meritul unei echipe de oameni care reprezintă 9 instituții partenere care, în 2014, s-au așezat la aceeași masă și au gândit un pachet integrat de servicii sociale și de educație pentru 13.000 de copii și tineri din județele Iași și Vaslui.

Acest premiu este și al vostru dragi colegi din Asociatia Alternative Sociale, Salvati Copiii Iasi, Fundatia Cote, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Star of Hope Romania, World Vision Romania – Iasi&Vaslui Office, DGASPC Iași și DGASPC Vaslui!

Un proiect susținut financiar prin Granturile SEE, gestionat de către FRDS și coordonat impecabil de către colega noastră Manuela Iftimoaei, Director Programe Europene la Fundaţia Alături de Voi România.

Mulțumim organizatorilor evenimentului, care au reușit să descopere proiecte de succes și să aducă în lumina reflectoarelor rezultate frumoase și de impact pentru comunitate – Structural Consulting Group (Dragoș Jaliu) și Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Mulțumim mult Georgiana Trandafir pentru premiul acordat! Ne motivează foarte mult și ne oferă încredere și energie în ceea ce facem zi de zi!

Felicitări și colegilor de la Asociatia Mai Bine care au luat și ei un premiu important la secțiunea ”Prâslea cel Voinic în țara finanțărilor”!

Ne bucurăm mult că două premii importante ale sectorului ONG au ajuns la Iași!

Leave your comment