30

Mar
2017

Prietenie fără granițe

Posted By : UtilDeco - Unitate Protejata/ 840 0

Ieri, adolescentii din cadrul CRA Iasi au participat la un schimb intercultural cu un grup de adolescenti din Republica Moldova. Acestia le-au povestit colegilor de peste Prut cum se desfasoara activitatile din cadrul centrului si i-au invitat sa desfasoare impreuna o activitate de echipa. Timp de o ora au muncit impreuna si au construit parcuri de joaca din materiale neconventionale.

Va invitam sa vedeti cat de creativi au fost!

Le multumim colaboratorilor nostri de la Scoala Gimnaziala “Miron Barnovschi” din Uricani pentru facilitarea acestei vizite! Clubul Tinerilor este deschis pentru toti adolescentii cu varste intre 10 si 18 ani din Iasi sau care invata in Iasi. Programul si detalii despre localizarea centrului le gasiti pe http://www.clubultinerilor.eu

Activitatea a fost desfăşurată în cadrul modelului Oportunităţi pentru Adolescenţi, implementat de Fundaţia “Alături de Voi” România în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, Direcţia de Asistenţă Comunitară Iaşi şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, cu sprijinul tehnic şi financiar al Reprezentanţei UNICEF în România.

Leave your comment