09

Dec
2016

UtilDeco – Sponsor “Impreuna in lumea mea si a ta”

Posted By : UtilDeco - Unitate Protejata/ 870 0

Si in acest an, intreprinderea sociala de insertie UtilDeco sponsorizeaza campania “Impreuna in Lumea Mea si-a Ta” organizata de cei de la “Star of Hope Romania” cu print-uri realizate in atelierele noastre si vouchere cadou. Va asteptam la eveniment!

LAURA BRETAN, fetița cu voce de înger care a uimit o lume întreagă, este noul Ambasador Star of Hope România și va sustine campania printr-un concert caritabil la Iași, in beneficiul copilor cu dizabilitați, în cadrul Galei pentru Copiii și Tineri cu Dizabilități Star of Hope Romania, pe 15 decembrie 2016, ora 17.30, la Teatrul Luceafărul din Iași.

 

Star Of Hope Romania”Pe 15 decembrie, voi fi la Iasi, alaturi de Fundatia Star of Hope Romania. Voi cânta cu tot sufletul meu pentru copiii cu dizabilitati. Va invit să fim ”IMPREUNA IN LUMEA MEA SI A TA”, pe 15 decembrie, să le arătăm că ne pasă și că viața poate fi frumoasă! Abia aștept să ne vedem la Iași!” LAURA BRETAN

 

Alaturi de Laura Bretan, în concert vor cânta si membrii trupei PROCONSUL.

Devenita deja traditie, Gala are scop caritabil, achizitionarea biletelor inseamnand sprijin pentru continuarea programelor de terapie recuperatorie pentru 325 de beneficiari ai Fundatiei Star of Hope Romania.

La eveniment vor fi prezente Excelenta Sa dna Anneli Lindahl Kenny, Ambasador al Regatului Suediei in Romania, si peste 300 de personalitati din mediul public si privat din Romania, Europa si S.U.A.

Gala va fi transmisa LIVE atat pe tv de catre TVR Iasi cat si pe internet. Concertul caritabil va fi sustinut si de partenerii Star of Hope International Suedia, Norvegia, S.U.A, dar si de membrii Federatiei Organizatiilor de parinti care au Copii cu dizabilitati (19 Asociatii de parinti din intreaga tara).

Campania ”Impreuna in Lumea Mea si-a Ta” are scopul de a schimba atitudini, mentalitati, perceptii legate de copilul cu dizabilitati si familia acestuia. In cadrul campaniei vor avea loc doua evenimente majore:

Celebrarea Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati prin impodobirea Bradului ”Steaua Sperantei si Solidaritatii” (actiune devenita deja traditie) – pe 5 decembrie 2016, ora 11.30, in fata Primariei Iasi

Prin aceste evenimente ne dorim sa celebram persoanele cu dizabilitati care au fost si sunt modele pentru comunitate (campioni paralimpici, speakeri, traineri, coregrafi, studenti, compozitori) cat si schimbarea atitudinii comunitatii fata de problematica copilului cu dizabilitate.

Leave your comment