22

Dec
2014

Stimate colaborator

Posted By : UtilDeco - Unitate Protejata/ 956 0
Va multumim pentru parteneriatul pe care l-ati dezvoltat cu noi pe parcursul anului 2014 si am fi incantati sa ne considerati printre colaboratorii dumneavoastra pe care va puteti baza si in viitor.
Unitatea protejata autorizata Util Deco, cu ateliere in Iasi, Tg. Mures si Constanta, este sectie interna a Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania si, pe parcursul anului 2014, a reusit sa mentina in munca toate persoanele cu dizabilitati angajate, datorita dumneavoastra si celorlalti colaboratori care au ales sa lucreze cu noi.

 

Am raspuns cu competenta, corectitudine si profesionalism nevoilor colaboratorilor nostri, deoarece dorim sa dezvoltam relatii de parteneriat bazate pe respectul reciproc si castiguri corecte de ambele parti.

 

Am incercat sa diversificam oferta noastra, sa o personalizam, si sa manifestam maxima flexibilitate astfel incat un contract de colaborare cu Util Deco sa insemne pe langa un schimb comercial si multumirea colaboratorului. 

 

Pe langa serviciul de distributie, in 2014, am dezvoltat atelierele de croitorie, am deschis o linie de productie tricouri care pot fi si personalizate, si am construit cel mai modern Serviciu de arhivare fizica, electronica  si depozitare documente din Moldova.

 

De asemenea, in atelierele de legatorie-tipografie-multiplicare si confectionare lumanari, pe langa produsele de serie mica, putem realiza si produse unicat, la comanda sau hand made.
Special pentru colaboratorii nostri avem oferte de pachete cadou pentru angajati si colaboratori si de decoratiuni pentru diverse ocazii cum ar fi: Valentine’s Day, 1 si 8 martie, sarbatorile de Paste, Halloween, Craciun si Anul Nou.

 

Tot ca investitie in satisfacerea partenerilor nostri, ne-am aliniat standardelor internationale si ne-am certificat Util Deco pentru ISO 9001- management al calitatii, ISO 14001 – management de mediu, SR OHSAS – standard privind sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale si SR ISO/CEI 27001 – sistem de management al securitatii informatiei.  

 

Dorim ca 2015 sa insemne o continuare a colaborarii cu firma dumneavoastra si va invitam sa vizulizati intreaga oferta Util Deco pe povestea.utildeco.ro si sa nu ezitati in a contacta departamentul de vanzari ce va sta  la dispozitie pentru preluarea comenzilor.

 

Cu stima, 

 

Angela Achitei, presedinte

Leave your comment