01

Aug
2012

Util Deco – la standarde europene

Posted By : UtilDeco - Unitate Protejata/ 796 0

La mijlocul lunii septembrie va fi inaugurat oficial un modern Centru de economie sociala in care isi desfasoara activitatea Util Deco Iasi.

Cladirea, situata in str. Bazinelor nr. 5, comuna Miroslava, judetul Iasi, ofera conditii la standarde europene pentru lucrul cu persoana cu dizabilitati.

In atelierele de pictura, arta mestesugareasca, croitorie, productie IT, legatorie, multiplicare si personalizare, angajatii Util Deco beneficiaza de un mediu protejat de lucru, care sa ii ajute sa obtina eficienta maxima in efortul lor de integrarea pe piata muncii.

Util Deco Iasi este una din cele trei unitati protejata dezvoltate si sustinute de ADV Romania, angajator care in conditii de criza economica a reusit crearea a 30 de locuri de munca pentru persoane cu dizabilitati.

Daca doriti sa vizitati aceasta unitate protejata model va rugam sa ne adresati o solicitare in acest sens pe adresa:mihaela.munteanu@utildeco.ro sau la tel. 0740513864, persoana de contact Mihaela Munteanu, director de dezvoltare si comunicare Util Deco.

Leave your comment