17

Jun
2016

Vrem un arhivist in echipa!

Posted By : UtilDeco - Unitate Protejata/ 655 0

13482948_540422072808114_3694054551364871727_o

Esti persoana cu dizabillitati sau proaspat absolvent al Facutatii de Arhivistica sau al Facultatii de Istorie (cu modulul Arhivistica) si pe deasupra ai si abilitati manuale, esti atent la detalii si ai abilitati de comunicare si lucru in echipa?

Vrei sa vii in echipa ADV si sa lucrezi ca arhivist, in cadrul Serviciului de arhivare fizica, electronica si depozitare documente Util Deco?

Avem pentru tine un post vacant, la Iasi, cu norma intreaga si, dupa perioada de proba, iti facem contract individual de munca pe durata nedeterminata

Lista beneficiilor e lunga: avem un mediu de lucru adaptat si consilieri excelenti care te pot ajuta sa te acomodezi perfect locului de munca, echipa in care vei lucra e profesionista si prietenoasa, din cand in cand ne intalnim „intre noi” (mergem la teambuilding, vizite de studiu, formare profesională, seminarii de lucru s.a.), si pe langa toate, salariul este motivant si adaptat rezultatelor tale.

Te-am convins ca oferta mai buna nu gasesti?

Trimite cat mai repede CV –ul si scrisoarea de motivatie, prin e-mail la adresa resurse.umane@alaturidevoi.ro sau fax 0232/275568 (persoana de contact Eugenia Stalinescu, manager resurse umane). Noi te asteptam pana pe 24.06.2016.

INFO: Fundatia „Alaturi de Voi” Romania este organizatie neguvernamentala care are ca misiune incluziunea persoanelor din grupuri vulnerabile si care, din 2008 are activitate economica prin Util Deco – sectie interna si totodata cea mai mare unitate protejata din Romania. Postul vacant este in cadrul Util Deco, la Serviciul de arhivare fizica, electronica si depozitare documente – unul dintre cele mai moderne din Romania, special proiectat si construit in acest scop, in conformitate cu reglementarile Arhivelor Nationale.

Detalii suplimentare pe www.depozitarhivare.ro

Leave your comment