16

Aug
2018

Workshop Managementul Comunicarii – ACADEMIA ADV

Posted By : UtilDeco - Unitate Protejata/ 158 0

“Nu se poate să nu comunicăm” este una dintre cele cinci axiome ale comunicării propuse de cunoscutul psiholog, Paul Watzlawick, care se traduce prin faptul că, într-o interacţiune interumană, orice comportament are valoare comunicaţională, actul comunicării fiind inevitabil, iar non-comunicarea imposibilă.

Pornind de la această axiomă, în cadrul workshop-ului “Managementul comunicării” le propunem participanţilor, manageri în cadrul IMM-urilor din Regiunea Nord Est, să analizăm împreună actul comunicării din perspectivă organizaţională, urmărind fluxul şi efectele pe care le produce. De asemenea, ne dorim să creăm cadrul potrivit pentru a facilita un transfer de competenţe în direcţia îmbunătăţirii abilităţilor de comunicare ale angajaţilor, cu impact pozitiv la nivelul întregii organizaţii.

Inscrie-te la acest workshop gratuit aici: http://cursuri.alaturidevoi.ro/workshop-managementul-comunicarii/

Agenda workshop-ului va cuprinde subiecte precum:

  • Ce este comunicarea? Tipuri de comunicare;
  • Bariere în comunicare;
  • Comunicarea eficientă. Asertivitatea.
  • Ce şi cum comunicăm în cadrul organizaţiei şi în exteriorul organizaţiei;
  • Comunicarea scrisă;
  • Feedback-ul eficient.

Competente dobandite: 

La finalul workshop-ului, participanţii vor avea un set de cunoştinţe, competenţe şi abilităţi de comunicare organizaţională şi de gestionare a problemelor de comunicare ce pot apărea în interiorul sau în exteriorul organizaţiei.

Perioada de derulare: 5 octombrie 2018

Număr de ore: 8 ore

Grup tinta: 30 antreprenori și manageri din cadrul IMM-urilor din Regiunea Nord Est, cu activitate în sectoarele: turism și ecoturism, textile și pielărie, lemn și mobilă, industrii creative, procesarea alimentelor și băuturilor, sănătate și produse farmaceutice.

Tip de certificat obtinut: emis de S.C. Coaching Partners S.R.L.

Formatori:

Oana TUE, Manager resurse umane / Trainer / Coach

Dan Adrian BERINDE, Coach și fomator în coaching

Locatie: Hotel Majestic Iasi

Proiectul “Antreprenori competitivi – ocupare sustenabilă și incluzivă în sectorul economic din Regiunea Nord-Est” va fi implementat pe o perioadă de 12 luni (18.05.2018 – 17.05.2019), fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Leave your comment