05

Sep
2018

Workshop Metode de Organizare Teambuilding – ACADEMIA ADV

Posted By : UtilDeco - Unitate Protejata/ 295 0

Tematica workshop-ului cuprinde următoarele puncte:

  • Importanţa şi eficienţa activităţilor de team-building
  • Regulile de bază pentru organizarea şi proiectarea activităţii de team-building
  • Profilul şi rolul animatorului
  • Metode indoor şi outdoor de animare şi coeziune a echipei
  • Gestionarea situaţiilor / persoanelor dificile
  • Evaluarea evenimentelor de team-building

Perioada de derulare:

  • Workshop 1: 5 octombrie 2018
  • Workshop 2: 29 martie 2019

Inscrie-te gratuit aici: http://academia.alaturidevoi.ro/workshop-metode-de-organizare-team-building/

Descriere workshop: 

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulţi manageri ai companiilor de top din întreaga lume, confirmă faptul că succesul companiilor lor se datorează angajaţilor şi că investiţia în menţinerea şi consolidarea echipei este cea mai de preţ.

Team-building-ul este una dintre cele mai eficiente metode de motivare a echipei şi de asigurare a coeziunii grupului, însă reuşita sa depinde de respectarea unor reguli de bază în proiectarea evenimentului şi de alţi câţiva factori importanţi.

În cadrul acestui workshop, specialiştii HR vor afla care sunt factorii care asigură succesul unui eveniment de tip team – building, vor contura profilul animatorului, vor analiza tipologia echipelor şi îşi vor completa mapa cu un set nou de activităţi inedite, indoor şi outdoor, menite să asigure atingerea obiectivelor de consolidare a echipei.

Competenţe dobândite:

Specialiştii departamentelor HR vor avea prilejul de a dobândi competenţe noi în direcţia proiectării, organizării şi derulării de team-building-uri, în acord cu nevoile organizaţionale şi cu particularităţile angajaţilor.

Perioada de derulare:

  • Workshop 1: 5 octombrie 2018
  • Workshop 2: 29 martie 2019

Număr de ore: 8 ore

Grup tintă: 40 specialiști angajați în departamentele de Resurse Umane din cadrul IMM-urilor din Regiunea Nord Est, cu activitate în sectoarele: turism și ecoturism, textile și pielărie, lemn și mobilă, industrii creative, procesarea alimentelor și băuturilor, sănătate și produse farmaceutice (20 participanţi / workshop).

Tip de certificat obţinut: emis de Fundația “Alături de Voi” România

Formatori: Diana Vasiliu (Fundaţia Alături de Voi Romania)

Locaţie: Hotel Majestic Iasi

Proiectul “Antreprenori competitivi – ocupare sustenabilă și incluzivă în sectorul economic din Regiunea Nord-Est” va fi implementat pe o perioadă de 12 luni (18.05.2018 – 17.05.2019), fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Leave your comment